Fundatia LEADERS

Fundatia LEADERS

Laboratorul de Ceai – Proiect de Dezvoltare Comunitară

Status: Fundraising

Copiii din zone defavorizate au nevoie de educație incluzivă și de oportunități de dezvoltare în grup, pentru a-și descoperi pasiunile, a socializa și a-și exprima creativitatea în medii sigure și productive.

[ Show more ]
0.64% Complete

32 RON

Sumă:

1

Galantomi:

1

Donații:

5,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Laboratorul de Ceai este un proiect comunitar care țintește spre dezvoltarea creativității și a simțului practic prin finanțarea de activități extracurriculare pentru copiii de la Școala Gimnazială nr. 5 - Săcele, asigurând astfel oportunități de colaborare și de exprimare productivă într-un spațiu sigur pentru 200 de beneficiari elevi.

Prin fondurile oferite, copiii cu posibilități materiale reduse din Gârcini vor avea acces gratuit la ateliere de ceai susținute de mame și profesori dedicați din comunitate. Arta ceaiului, de la culegerea plantelor din pădurile munților Ciucaș, la pregătirea, uscarea și fierberea acestora, este o practică veche și vitală pentru comunitate, prepararea ceaiului fiind și o formă de suport material pentru familiile locale.

Prin implicarea directă a beneficiarilor - elevi - și a comunității locale, proiectul urmărește explorarea valorilor comunitare și ancorarea copiilor în acestea, alături de celebrarea culturii locale de la o generație la alta.