Fundatia LEADERS

Fundatia LEADERS

Elevii din Bârlad au nevoie de Leadership Autentic!

Status: Finantat

Acest proiect este o campanie de strângere de fonduri în cadrul programului național de educație în leadership, Leadership Autentic.

[ Show more ]

1,642 RON

Sumă:

11

Galantomi:

7

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Acest proiect este o campanie de strângere de fonduri în cadrul programului național de educație în leadership, Leadership Autentic.

Obiectivul campaniei este de a oferi 25 de burse de participare în programul Leadership Autentic pentru 25 de elevi cu potențial din Bârlad, care nu și-ar permite să plătească o taxă de acces în acest program.

Programul este prezent în peste 60 de localități, iar elevii din Bârlad au o șansă datorită Iustinei Tătaru, absolventă Leadership Autentic Bacău și Ambasador al programului.

Precum cei 4500 de absolvenți la nivel national, Iustina a ales să își manifeste comportamentul de lider în comunitatea ei, dorindu-și să îi ajute pe 25 dintre colegii ei din Bârlad să devină cea mai bună versiune a lor.

Prin bursele oferite elevii vor avea acces gratuit la 28 de ore de curs intense dezvoltate de Fundatia LEADERS, vor putea cunoaște mentori și exemple de lideri din România, își vor putea descoperi cele mai potrivite meserii conform modulului de orientare în carieră realizat în program, primind astfel fiecare câte un raport detaliat Jackson Vocational Interest Survey, vor putea deveni ambasadori și vor investi, la rândul lor, timp, energie și cunoștințe, ajutând comunitatea din Bârlad să crească.