Laboratorul de Ceai – Proiect de Dezvoltare Comunitară

 

Anca Mezei Fundatia LEADERS

2.1333333333333% Complete
32 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Îmi donez pasiunea pentru arta ceaiului în beneficiul elevilor mei și a mamelor din comunitate.

Sunătoare, mentă, cimbrișor, sânziene, soc – sunt doar câteva dintre plantele cu care noi, cei din comunitatea Gârcini, facem magie. Arta ceaiului este o tradiție veche și prețuită, este un exemplu al valorilor statornice în comunitate. Vă voi învăța despre ceai și voi împărtăși arta ceaiului online în schimbul susținerii pentru a organiza prima ediție a Festivalului Ceaiului.

 

Festivalul Ceaiului este o ocazie de a celebra culturile locale, de a încuraja coeziunea în comunitate și de a promova sustenabilitatea prin valorificarea resurselor locale.

Într-o zi de octombrie, găzduită în incinta Școlii Gimnaziale nr. 5 – Săcele, Laboratorul de Ceai își dorește să pună la cale:

-              Ateliere de demonstrație ale artei ceaiului;

-              O expoziție cu plante medicinale locale;

-              Ateliere cu meșteșugari;

-              Demonstrații de dansuri tradiționale;

 

Donează acum pentru a participa la transformarea visului elevilor și mamelor din Laboratorul de Ceai în realitate.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Leaders creează programe și experiențe educaționale adaptate realității din România, create pe baza unui model de leadership autohton pentru elevi, studenți și profesioniști.

 

 

 

 

Copiii din zone defavorizate au nevoie de educație incluzivă și de oportunități de dezvoltare în grup, pentru a-și descoperi pasiunile, a socializa și a-și exprima creativitatea în medii sigure și productive.

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, am început prin a-i încuraja pe cei care sunt pasionați de sport să își puna pasiunea lor în slujba unor cauze caritabile.  Dar am primit cereri și de la alți oameni pasionați și talentați în alte domenii (fotografie, desen, muzică, gatit, educatie non formala, dezvoltare per

 

1 Donații

Anonymous

32 RON
03 Sep 2023
Anca Mezei : Fundatia LEADERS
Laboratorul de Ceai – Proiect de Dezvoltare Comunitară