Elena susține Leadership Autentic

 

Elena Pâslaru Fundatia LEADERS

15% Complete
300 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
1
Donații

Fac parte din echipa Leadership Autentic încă de la început. Am plecat de la o idee mică cu un scop mare, care a atras mulţi participanţi şi susţinători. În aceşti şapte ani am crescut mult, echipa a crescut, am evoluat toţi ca un organism care pe măsură ce creşte devine mai deştet. Insă drumul nostru de abia a început. Deşi am acoperit multe comunităţi din ţară, cu rezultate foarte bune şi revenind de mai multe ori într-o comunitate, mai avem multe care ne aşteaptă, precum cea din Bârlad.

Viziunea noastră, viziunea mea

Programul nostru îşi propune dezvoltarea abilităţilor de lideri în rândul adolescenţilor, educarea acestora în sensul asumării responsabilităţii şi a schimbării, a dezvoltării gândirii şi a iniţiativei cu atenţie spre valorile implicate în proces. Aceasta este viziunea mea, am încredere ca tinerii acestei generaţii vor avea un aport important în evoluţia noastră ca ţară. Noi trebuie să fim suportul pentru ca ei să îşi găsească mai uşor drumul.

 

De ce Bârlad?

Comunitatea din Bârlad îşi doreşte un astfel de proiect. Mai mult, îşi doreste să îşi dezvolte viitorii lideri, iar cea mai bună perioadă este cea a adolescenţei.

 

Susţin Bârlad ca fundraiser şi trainer

Susţin această ediţie a Leadership Autentic în Bârlad nu doar ca fundraiser, ci şi în calitate de trainer şi educator. Vă invit să vă alăturaţi şi să susţineţi alături de mine această iniţiativă, care este o picătură în ocean, însă poate acea picatură care va face lumea să se schimbe.

Pentru că este important ca cei care donează să înţeleagă ce se întâmplă într-o sesiune de curs Leadership Autentic, vă invit să urmaţi unul dintre paşii:

- Pas 1: Donează pe platforma Galantom, care ne ajută să contorizam şi să promovam într-un mod elegant această iniţiativă. Puteţi dona 30 lei, 75 lei, 150 lei, 300 lei sau orice sumă doriţi.

- Pas 2: Pentru toţi donatorii voi organiza în luna februarie 2015 un atelier special prin care veţi experimenta practic leadershipul utilizând activităţi din cadrul programului Leadership Autentic, adaptate nivelului de vârstă. Vei primi un e-mail cu toate detaliile detalii după ce vei realiza donaţia.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Leaders creează programe și experiențe educaționale adaptate realității din România, create pe baza unui model de leadership autohton pentru elevi, studenți și profesioniști.

 

 

 

 

Acest proiect este o campanie de strângere de fonduri în cadrul programului național de educație în leadership, Leadership Autentic.

Pentru că nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, am început prin a-i încuraja pe colegii noștri din LEADERS să împărtășească cu ceilalți pasiunile lor. Vă așteptăm să vă imbogățiți pasiunile și talentele adaugându-le o latură caritabilă pe Galantom.

 

1 Donații

Abia astept ca acesti tineri sa beneficieze de Leadership Autentic. Mult succes!
02 Dec 2014